Sale!

Askma Oil

RM 59.00 RM 40.00

AskMa Oil 100% natural untuk mencairkan kahak membantu mengeluarkan kahak memulihkan radang batuk dan selesema. Penggunaan yang konsisten dapat mencegah serangan asma.

Berat :  25g
Penggunaan : Untuk 2 bulan
Expired Date :  June 2021

50 in stock

Share this product

Description

Produk Pertama dalam Malaysia menggunakan *Sarang burung walit* untuk rawatan batuk selsema. Tidak mengunakan bahan kimia lain untuk bagi serap 2x ganda. Hanya sarang burung ini yang buat semua tu.
.
*Arabic gum* –
hebat dalam merawat selsema batuk, buasir. Sapu je tempat buasir. Kecut! Ada testimoni real power.
.
*Essential Oil* –
pati tumbuhan yang mana sangat tinggi kosnya untuk didapati. Antaranya:
.
*Peppermint* –
wap dia je dah dapat clearkan salur nafas, legakan batuk/selsema, bersifat penenang. Anti stress -sapu je pada dahi dan belakang leher, serius lega dan baby mudah tidur lena. Demam pun. Jangan tak tahu. Masalah gatal/ruam pun dia hebat. Kembung!!
.
*Thyme* –
juga merawat batuk selsema (pernafasan). Nyamuk pun larik!
.
*Lavender* –
semua tahu bau dia. Tapi dia memang terbaik utk batuk lelah. Juga demam2. Kulit , anti stress, calming.
.
*Citronella* – serai.
Wap dia terbaik utk semput, selsema, kahak. Penghalau nyamuk ni. Halau jugak angin dalam badan uols nanti.
.
*Habbatussauda gold pure from turki* –
memang dah dinyatakan dalam Quran. Nabi pun suruh hidu bau dia. Apa lagi dah berada dalam AO ni serta bahan2 kat atas tu? Memang berganda kuasa dia. Hidu, sapu.
.
*Eucalyptus* –
ni kira macam abang kawasan. Gabungan dia dan peppermint dan bahan2 lain memang clear salur nafas. Wap dia ni mampu lancarkan sistem nafas tau. Demam, batuk, selsema, kahak senang larik laaa.
.
*Extra Virgin Olive Oil* –
minyak paling asli kami amik dari Spain. Untuk kulit, mengawal kelembapan pada kulit anak-anak bila sapu. Dia kawal semua bahan2 kat atas.

Askma oil mampu merawat
.
✅Batuk nonstop
✅Selsema lama sesangat
✅Hidung tersumbat
✅Kahak tak hilang2
✅Selalu semput/lelah
✅Nak elak amik neb
✅Susah nau nak tidur malam
✅Sakit kepala
✅Pening
✅Kembung perut
✅Angin
✅Benjol – sekejap je hilang
✅Demam – kita ada tips extra
✅Gatal-gatal
✅Buasir
✅Kena gigit nyamuk jahat
✅Penenang
✅Ulser-bole sapu dalam mulut
Dan lain2.

Additional information

Weight 0.025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Askma Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for your coming! Dismiss